Coaching on the job

Success comes from good judgement. Good judgement comes from experience. Experience comes from bad judgement!

Medewerkers die direct contact met klanten hebben zijn van doorslaggevend belang voor het resultaat van uw organisatie. Professioneel trainen en coachen van communicatieve vaardigheden en commercieel talent is de sleutel tot succes.

Schattefor Coaching uit Eindhoven is al meer dan 25 jaar professioneel aanbieder van toptrainingen in Nederland en is trainingspartner van o.a. Portakabin, Cargill, DLL, Service Best en Apex International. Wij trainen in het Engels, Duits en Nederlands.

Schattefor Coaching maakt trainingsprogramma’s op maat en ondersteunt leidinggevenden in het coachen van hun teams. Mijn motto is: “zichtbaar beter presteren”.

De meest succesvolle programma’s worden ook individueel aangeboden. Bedrijven in de regio Eindhoven kunnen tegen scherpe tarieven, dichtbij huis professionele trainingen volgen.

Coaching on the job

Bij de coaching on the job worden uw medewerkers individueel begeleid tijdens de dagelijkse werkzaamheden. De coach instrueert, inspireert, stimuleert en motiveert de deelnemers. Afhankelijk van het programma voorafgaand aan coaching on the job, wordt met u afgestemd hoe de invulling eruit gaat zien. Coaching on the job volgt vaak op een eerder afgeronde training:

  • inbound/outbound gesprekken
  • cold calling en commerciële telefoongesprekken
  • salesgesprekken en klantbezoeken
  • medewerkergesprekken, vergaderingen, presentaties
  • middle management training

De duur en inhoud van het traject wordt altijd afgestemd met de opdrachtgever. Via de intakefase worden de werkelijke ontwikkelbehoefte en aandachtspunten geïnventariseerd. Deze informatie dient als basis voor het uiteindelijke plan van aanpak en vindt meestal plaats in de vorm van gesprekken met leidinggevende(n)en deelnemers aan de training.

Waarvoor de Tobjobcoach?

Coaching on the job is bedoeld voor medewerkers en managers die behoefte hebben aan effectievere en efficiëntere werkgewoonten of belemmeringen in het werk ervaren.

Voor wie coaching?

Managers, teamleader, supervisors, relatiemanagers van contactcenters, klantenservicebureaus, sales teams.

Werkwijze: van vacature tot baan

Topjobcoach start met een intakegesprek en loopt daarna met u mee op de werkvloer om goed zicht op de cultuur, de werkwijze en praktijksituaties te krijgen. Hierna formuleren we samen met u heldere, haalbare en vooral praktijkgerichte leerdoelen. Het traject bestaat uit een nader te bepalen aantal individuele coachingsmomenten, waarbij gewerkt wordt aan de vastgestelde leerdoelen. Na afloop van het traject evalueren wij met u.

Neem contact op